Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht

Wil je alvast iets zien van Marja of kennis met haar maken? Word vriend of vriendin van Marja van Katendrecht op Facebook of volg Marja via Marja TV.

Marja Kant & Klaar

Lieverd, denkt u ook wel eens: “Kon ik maar zo naar binnen lopen, niks organiseren, alles lekker geregeld?” Nou ik ook! Daarom heb ik een aantal voorstellingen die ‘kant-en-klaar’ zijn. Soms organiseer ik ook zelf iets op een unieke locatie en kunt u hiervoor een kaartje kopen of hier bestellen. Bijna net als een maaltijd thuis laten bezorgen, maar in plaats daarvan dan kom ik! En ik heb een behoorlijk menu klaarstaan waaruit u kunt kiezen. Misschien wilt u met een groep vrienden of collega’s een gezellige film kijken of met uw hele afdeling een thema bingo spelen? Misschien wilt u tijd besparen in de keuken? Of één van de mooiste dagen uit uw leven nog mooier en kleurrijker maken? Ik heb er allemaal iets voor. Kies maar uit mijn Kant & Klaar menukaart!

zoom
Close