Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht

Wil je alvast iets zien van Marja of kennis met haar maken? Word vriend of vriendin van Marja van Katendrecht op Facebook of volg Marja via Marja TV.

Marja’s Hart

‘Een kloppend orgaan vol van liefde en genegenheid’

Als de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam zet ik me graag in voor mensen uit het Rijnmondgebied. Ik breng bezoekjes aan het stadhuis, bezoek een opening van een expositie, een voorstelling of première, lunch met bejaarden hier en drink eens een wijntje met behoeftigen daar. Dit alles met als doel te ervaren wat er speelt in onze samenleving. Inmiddels is me duidelijk geworden dat er vele mensen zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En daar heb ik uw hulp bij nodig!

Daarom heb ik Marja’s H.A.R.T. (Hulp Ambassadrice Rotterdam Troepen) bedacht. H.A.R.T is een club van mensen die ik een of twee keer per jaar mag benaderen met de vraag mij ergens een keertje bij te helpen.

Als u mij laat weten waar u goed in bent, wat uw hobby’s zijn en wat u leuk vindt om te doen, sluit ik u in mijn H.A.R.T. En als mijn H.A.R.T. dan in actie moet komen zoek ik naar mensen die goed bij deze specifieke actie aansluiten, met de vraag mij te helpen. Zo helpt u mij een ander te helpen en op een leuke eenvoudige manier de wereld een stukje leuker te maken. Wilt u onderdeel worden van mijn H.A.R.T. of wilt u meer informatie? Klik dan hier en vul uw gegevens in.

Hopelijk mag ik u binnenkort in mijn H.A.R.T. sluiten!

Liefs, Uw Marja –xxx-