Marja van Katendrecht

Marja van Katendrecht

Wil je alvast iets zien van Marja of kennis met haar maken? Word vriend of vriendin van Marja van Katendrecht op Facebook of volg Marja via Marja TV.

Marja op Maat

Improvisatie koningin, zo noemen de mensen mij soms. Ik zeg, geef me een rode draad en ik spin er garen mee. Bedrijven, instellingen, gemeenten, organisaties en festivals. De afgelopen jaren ben ik gevraagd voor vele openingen, veilingen, bedrijfsuitjes, teambuildingevents (dat is Amerikaans voor groepsbouwevenement), jubilea, presentaties en ga zo maar door. En wat vind ik dat leuk! Op maat iets origineels verzinnen om samen met de mensen te doen. Iets waarbij ik altijd probeer om iedereen te betrekken. Vaak gaat het daarbij natuurlijk om leuke en gezellige zaken, maar ook een zwaar of moeilijk onderwerp schuw ik niet. Er is altijd een manier te vinden om welk onderwerp dan ook, bespreekbaar te maken.

Dus bent u op zoek naar iets bijzonders, iets anders en iets unieks? Laat het me weten. Ik kom graag bij uw langs! Bel of mail met mijn management en het komt helemaal in orde.